1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Mięsak ramienia |
Mama Ania
Odpowiedzi: 71
Wyświetleń: 31108
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2014-05-15, 21:04 Temat: Mięsak ramienia |
To dobra wiadomość Czekamy na dalsze wieści! |
Mama Ania
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2014-04-14, 09:33 Temat: Mięsak ramienia |
Niestety dla własnego dobra musicie się nauczyć nie odpuszczać odpowiedzi na istotne pytania i nie liczyć że później będzie lepsza okazja do dopytania. Pytania trzeba spisywać na kartce, nawet jeśli się wydaje, że o wszystkim będzie się pamiętać. To są takie emocje, że naprawdę się zapomina o najprostszych rzeczach, szczególnie jeśli do tego dochodzi jeszcze presja czasu.
Niestety, to są realia COI przy takiej ogromnej liczbie pacjentów - o rzeczach które wydają się im oczywiste, lekarze sami z siebie nie mówią. Trzeba pytać tu i teraz, bo potem naprawdę może nie być okazji (ja tak liczyłam na solidniejszą rozmowę przy wypisie a tymczasem wypis przyniosła mi pielęgniarka a lekarza prowadzącego już nie było). |
Mama Ania
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2014-04-03, 17:53 Temat: Mięsak ramienia |
I jakie decyzje po wizycie? |
Mama Ania
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2014-03-18, 10:36 Temat: Mięsak ramienia |
A jak u Was? Udało się dostać na wcześniejszą wizytę? |
|
|